Интервю с извънземно

Секретно интервю
Секретно интервю
Интервю с извънземно

Днес на гости на сайта на UFOport.com  е извънземно,  което специално за нашият сайт дава интервю. Ето какво  сподели извънземното пред нашите журналисти:

–  Здравейте,  от коя планета сте? Разкажете ни,  моля,  от къде сте и как се казвате?

-Аз нямам име и не съм от никъде просто съществувам в пространството. Това,  че сега разговарям с вас означава  че се намирам на Земята,  значи в момента съм от Земята. Но все пак съм роден на планетата, която е на 3 000 000 светлинни години от тук.

-Как се казва планетата, как се казвате вие? – попитахме отново.

– На  планетата, на която живеете в момента, хората и животните имат имена, дори самата планета има свое име. Имената,  които давате на нещата и на себе си  са измислени от вас за да се самоконтролирате и ограничавате, нашата планета няма име и ние, които я обитаваме,  нямаме имена. Мога само да ви кажа, че тя се намира на 3 000 000 светлинни години от тук точно  на границата на реалността.

– Като нямате имена  как се самоопределяте тогава, как общувате  помежду си, как е постороен животът  на вашата планета?

-Ние се самоопределяме по нещата,  които сме извършили, живеем във  виско развито общество, където не съществуват ограничения и власт. На нашата планета, няма държави, няма управляващи,  никой жител на нашата планета не може   да контролира  друг неин жител.  Всеки се ражда свободен и остава свободен до края на дните си. Но вие едва ли бихте разбрали този начин на живот, след като от най – ранно детство ви се втълпяват ограничения  и любов към тези ограничения. Вземете наприпер начинът, по който сте разделили земята на зони на власт т.е. държави, и всяка държава има свое правителство, което  смуче от енергията на земляните, които я населяват. За всяко свое действие, вие сте длъжни да плащатате данъци или определени такси от вашите така наречени пари. А когато ви попитат за какво плащате всичко това? Вие като по чесовник отговаряте: „Данъци плащаме за да има училища, болници, пътища здравеопазване и т.н.“ – това са ви научили в училище и вие това знаете. Но всъщност нещатата не стоят така, вие си плащате за да ви контролират, за да  подържате този лаком механизъм на контрола. Човечеството само е създало  механизма на самоонищожението си. При нас нещата, не стоят така ние сме свободни от контрол  намиращи се в пространството същества, чиято задача е живота и опознаването на същото пространство.

-Ако няма държави и контрол на вашата планета сигурно има много престъпност, как се справяте?

-На нашата планета никога не е имало престъпност.  Никога не е имало завист и бедност.  При нас всички ресурси са общо достъпни, ние използваме ресурсите си рационално.  Всеки използва точно толкова колкото му е необходимо и не се запасява защото ресурсите  са общодостъпни и  смисъл от запасяване не съществува. Вие тук на Земята се запасявате трупате ресурси и пари, складират. Нима не виждате, че ресурс има за всички просто лакомията на едни задушава други… Не, ние нямаме престъпност.

-Разкажете  красива ли е вашата планета?

– Планетата, която населяваме  е красива, но Земята е по- красива от нея. Когато ние от нашата планета гледаме вашата красива планета, можем само да въздишаме, че тя се намира толкова далеч и е неудобно,  често да се идва на почивка в това райско кътче на прострастранството.

-Благодарим за интервюто,  до нови срещи!

 

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Венеция Катани

Извънземните нямат чувства,те са безчувствени…Когато ни заселиха тук,направиха си експеримент и вкараха ни чувства,наблюдавайки за реакцията ни,затова когато нещо им омръзне,те създават такива ситуации,при които хората страдат,а те се забавляват.