Лунната соната на Бетовен и Луната видяна през телескопа

Супер Луната

Обичате ли Лунната соната на Бетовен . Предлагам ви да послушате това музикално произведение на фона на снимките и видеото, което направихме с нашите астрономически телескопи.

Отпуснете се и се насладете на класическата музика на големия немски композитор – Лудвиг ван Бетховен (Ludwig van Beethoven) и неговото нежно произведение Лунна соната (Moonlight sonata, Claro de luna)изпълнено на пияно.

Ако искате просто да послушате, известното произведение „соната за пияно № 14″( Piano Sonata No. 14)  на големият композитор без да гледате  видеото направено астрономическия телескоп, можете просто да включите плеърът отдолу.

При създаването на тази публикация са използвани, материали от Youtube  и wikipedia.org.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

5 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Алексия
Алексия
6 years ago

Запознах се с мъж , който много харесвам. Нещата вървят трудно , ще има ли развитие.

Цветомира
Цветомира
6 years ago

Здравейте, казвам се Цветомира. От месеци на сам не ми върви в нито една сфера. Имам финансови проблеми каквото и да правя не мога да ги реша даже се появяват още и още. В работата като че ли ми потръгна, но непрекъснато чувам клюки за мен и се заплитат интриги без моя намеса. В любовта също не ми върви. Сякаш всичко е тръгнало надолу и колкото да мисля позитивно нещата стават по – зле. Имам чувството, че имам лошо енергийна намеса. Родена съм на 24.07.1995г. Ще съм много благодарна, ако ми отговорите.

Anna
Anna
9 years ago

Очень красиво!