Лунната соната на Бетовен и Луната видяна през телескопа

Супер Луната

Обичате ли Лунната соната на Бетовен . Предлагам ви да послушате това музикално произведение на фона на снимките и видеото, което направихме с нашите астрономически телескопи.

Отпуснете се и се насладете на класическата музика на големия немски композитор – Лудвиг ван Бетховен (Ludwig van Beethoven) и неговото нежно произведение Лунна соната (Moonlight sonata, Claro de luna)изпълнено на пияно.

Ако искате просто да послушате, известното произведение „соната за пияно № 14″( Piano Sonata No. 14)  на големият композитор без да гледате  видеото направено астрономическия телескоп, можете просто да включите плеърът отдолу.

При създаването на тази публикация са използвани, материали от Youtube  и wikipedia.org.

5
Оставете коментар:

4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Алексия

Запознах се с мъж , който много харесвам. Нещата вървят трудно , ще има ли развитие.

Цветомира

Здравейте, казвам се Цветомира. От месеци на сам не ми върви в нито една сфера. Имам финансови проблеми каквото и да правя не мога да ги реша даже се появяват още и още. В работата като че ли ми потръгна, но непрекъснато чувам клюки за мен и се заплитат интриги без моя намеса. В любовта също не ми върви. Сякаш всичко е тръгнало надолу и колкото да мисля позитивно нещата стават по – зле. Имам чувството, че имам лошо енергийна намеса. Родена съм на 24.07.1995г. Ще съм много благодарна, ако ми отговорите.

Anna

Очень красиво!