Кой спечели от „Краят на света“ къде е Нибиру?!?

21,12,2012Г.
21,12,2012Г.
Краят на света

Говорят и говорят за края на света, измислиха го, а сега го отричат ,  учените от НАСА   и  астрономи се надпреварват да  говорят за това, че край на света всъщност няма да има, защо тогава  беше всичкия този шум, кой  спечели от  фантастичните майски  небивалици за край на света  и чудния календра на майте.  Сега  няколко дни преди  заметната дата 21.12.2012г. ще ви направим един прост анализ на  мита за Края на света:

От края на света спечелиха политиците . Изместването на  проблемите е един от най-известните политически подходи. Хората като чели забравиха за собствените си проблеми и започнаха да се интересуват от края на света. Получи се едно типично „армагедонско“ мислене: „Е какво, като живея зле нали скоро е краят на света ще се спася веднъж завинаги от мъките“,   а други пък мислят по следния начин: “ Ще дойде края на света, аз ще умра но ще умрат  всички  гадове,кото заслужават смърт заедно със мен“ , но края на света няма да дойде, още повече, краят на света е измислен от същите тези гадове за да може  някак  си да не им обръщаме внимание на греховете.

От края на света, спечели и кино индустрията, множество нескопосани филми бяха направени за “ Краят на света“ евтини  и бързо скалъпени те бяха  най- гледани  през почти изминалата 2012г. Тези филми донесоха милиарди долари на своите продуценти и режисьори. Правеха се дори и много „научно популярни“, филми за „Нибиру“ планетата убиец, която уж учените от  НАСА били видел да лети към нас със бясна скорост.

 

Обидно е да се умира сам! Мнението ми е, че хората очакваха краят на света по-скоро като спасение  избавление и справедливо наказание от Господ, от колкото лична заплаха  и страх. Никой нормален човек не се страхува от „краят на света“. Любители с фото апарати  търсят по небиесния небосклон снимки на планета Нибиру, Нибиру, която ще направи всички равни, Нибиру, която ще унищожи  всички  гадове, Нибиру, която ще ни избави от мъките и страданията, Нибиру, която ще  реши всички проблеми, Нибиру, която ще  направи най- величественото шоу  играно на Земята-„Краят на света!“

Сайта  http://ufoport.com  се подготвя, за новата година нека тя донесе на  всички нас радост и нови надежди, а края на света ще се отложи с няколко милиарди години !

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Alexandrina Koleva
Alexandrina Koleva
10 years ago

Браво!