Леене на куршум. Лекуване на уплаха с леене на куршум

Куршум отлян в пъница

Леенето на куршум е древно славянски метод за лекуване на страх, които обаче и в наши дни заема своето място в народната медици при лечението различни уплахи, фобии, уроки проклятия и даже премахване на черна магия.

Как се лее куршум?

Олово  нагрято на огън се разтопява в някакъв меден съд, след това се изсипва в друг съд, в който има студена вода,във водата оловото се пръсва на капки или се образува фигура. Образуването на такава фигура показва, че човек се е уплашил от нещо. Фигурата на отливане на куршума  изразява страхът на човек, ако на нея има човек, значи  уплахата е дошла от определен човек, ако има животно значи от животно и т. н. След като се определи на какво прилича куршума започва голямото гадание къде точно се е загнездил страха, като  над различните части от тялото може да се лее допълнително куршум и там където водата най-силно шуми при падането на разтопеното олово, там е мястото където се е локализирал страха. Елементарно нали?

След самото леене обаче мистиката продължава, страдащият от уплаха радостен, че е излязъл страхът от тялото му, трябва да вземе фигурата и да я слага всяка вечер под възглавницата в продължение на 10 дена спи така. След това трябва да стане рано сутрин и преди изгрев слънце да я пусне по течаща вода или да я остави на кръстопът.

Куршум отлян в пъница
Ето такава фигура се получи в паничката с водата когато излях вътре оловото. за първи път си лея куршум и ми показва, че имам страх, но какъв ?
Леене на куршум
Отлях си специално куршум сам за да го снимам. Интересно какво показва тази фигура? някой може ли да напише в коментарите ?

Алтернативен метод – восъколеене

Леенето на восък е алтернативен метод на леенето на куршум. Принципа на изпълнението на обреда е същия, но разликата тук е, че вместо нагорещено олово,  магът използва далеч по-евтиния и безопасен материал – восък от свещи. Съгласете се, че ако не дай си боже попаднете на несръчен  майстор, много по-безболезнено ще е да ви окапе с горещ восък, от колкото с разтопено олово.

Леенене на восък за страх
Отриването на восък се оказа не толкова ефектно като отливането на олово.

 

Фигура от восък, леене на восък
Фигурата която се получи след изливането не прилича на нищо особено.

Може ли да си леем сами куршум?

В никакъв случай не се опитвайте да си леете сами куршум, това може да бъде много опасно има реална възможност да си залеете главата с горещо олово. Освен това всеки  маг занимаващ се със леене на восък или куршум знае тайни думи, които изрича докато се топи оловото. Тези тайни заклинания са предадени обикновено от баба му, която е далечна роднина на Ванга и голяма приятелка с Джуна и Кашпировски.

На кого помага подобно лечение?

Куршум се лее на човек, който вярва, ако не вярваш няма да ти помогне и да бъдеш изцелен – така казват знахарите занимаващи се с леене куршум. Така, че ако сте решили да се избавите от страха с помощта на този не традиционен мистериозен метод помислете първо, до колко вярвате в успеха от подобен вид лечение. Тук по-скоро става дума за ефект „плацеба“ от колкото за истинско решение на проблемите.

Колко струва леенето на куршум?

Скъпо струва, от 10 лева  до стотици левове всичко зависи от съвестта на този, който се занимава с леене на куршум. Ако сте решили да си правите такава процедура за изгонване на бесове и страхове по-добре е да имате повечко парички, защото едва ли визитата ви при мага ще еднократна, почти винаги  се оказва, че трябва да се върнете за нещо друго при него. Я някоя вещица ви е направила магия, която той само може да развали. Я някой уроки са ви урочасали с лоши очи. Така, че запасете се с търпение  ще ви намерят цаката. и няма да е евтино.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

12 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Anonymous
Anonymous
6 years ago

ЛЕЕНЕТО НА КУРШУМ Е ЕЗИЧЕСКИ ОБИЧАЙ КОЕТО Е МНОГО ВРЕДНО ЗА ЧОВЕКА КОЙТО СЕ ОПЛАШИ ИЛИ ИМА НЯКАКЪВ ДРУГ ПРОБЛЕМ НЕКА ДА ОТИДЕ ЗА ПОМОЩ ВЪВ ПРАВОСЛАВНАТА НИ ЦЪРКВА И ТАМ ЩЕ БЪДЕ ИЗЦЕРЕН ОТ КАКВАТО И БОЛЕСТ ДА БОЛЕДУВА , НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ СЪС ВРАЧКИ БАЯЧКИ И КУРШУМОЛЕЯЧКИ ЗАЩОТО ТОВА СА СМЪРТНИ ГРЕХОВЕ

Странен
Admin
6 years ago
Отговаряте на  Anonymous

Браво научили сте си урока. Хора като вас нямат понятие от нищо, живеят с лозунги и вярват на това, което им се казва. Който му се ходи на църква да ходи, само недейте да ни натрапвате мнението си.

дора
дора
7 years ago

Аз пък виждам разбито сърце от любов и мъж, нещастна любов трябва да е

Милена
Милена
8 years ago

Определено има ефект, не знам дали е от психическа нагласа, но има ефект.Не съм от хората,които вярват в някви свръхестествени сили,но поради опита,който имам мога да кажа,че тези неща съществуват..необясними са,но съществуват! Аз съм от гр.Бургас и съм много доволна от една жена която лее в кв.Зорница. телефона и е 0896160485 Препоръчвам на всички, който имат нужда!

Десислава
Десислава
9 years ago

Фигурата която се е получила от оловото в чашата ми прилича на малка фея държаща в ръцете си нещо скъпо за нея, изглежда тъжна, сякаш нещо се е случило. Феята сякаш е седнала върху клон на дърво 🙂

Павлета Георгиева
Павлета Георгиева
9 years ago

Втората снимка на куршум от олово има един възрастен мъж на легло и още един по-млад леко в страни. На другия край на фигурката има събрани мъже със слънчеви шапки . Има и една жена седнала в краката на Дева Мария с празни ръце. Светлината бляска и променя формите. Много странно, празните ръце на жената ги видях на две различни места.

Павлета Георгиева
Павлета Георгиева
9 years ago

Фигурата от восък- последната е направо като портрет на една жена с много накити по нея и очила.

Маг Гала
Маг Гала
9 years ago

Жената е с обърнат гръб към друг мъж ,който й е обърнал гръб и той.

Маг Гала
Маг Гала
9 years ago

На восъка виждам мъж,който държи бумеранг и крачи към жена свела глава и гушнала нещо.Има и фигура на куче с буйна коса и ангелче.

Маг Гала
Маг Гала
9 years ago

Виждам фигура на мъж и жена с права коса.Другото което виждам е човешко тяло с животинки по него.Приличат на змии но не са.

ани
ани
9 years ago

Това първо ми заприлича на „смъртта“, но после като помислих се сетих, че може да е…всъщност напомни ми за МИМ-овете онези с белите наметала и белите лица, които застават неподвижно по улиците.

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  ани

Ей ей, кава смър? По-полека, изплаши ме ти мене. Дано не е това само…