Летяща чиния

„Летяща чиния“

„Летящите чинии“ са НЛО-та, които предизвикват дебати по целия свят. Тяхното  съществуване е неоспоримо.  Въпреки това все още има хора, които  малко или много се съмняват и ги смятат за мит. И тази статия  е отправена именно към тях, към скептиците и тези които не вярва. Ние ще ви представим някой секретни не оспорими доказателства за съществуването на „Летящи чинии“ и извънземен разум!

За да семе по обективни трябва да разгледаме „Летящите чинии“ като два основни вида, летящи чинии съ земен произход и летящи чинии с извънземен произход.

„Летящи чинии“ със земен произход!

НЛО през войната
Немски летателен апарат тип „Летяща чиния“

Опити по производство на така наречените „летящи чинии“ или „летящи дискове „започват още през втората световна война, според достоверни документи, при някой от полетите  на немските пилоти, са наблюдавани странни дискообразни обекти, които прелитайки в близост до немските самолети, изключвали двигателите, или премествали самолета от една точка на  друга в пространството на хиляди километри. Това обезпокоявало немските  офицери и пилоти, понеже  те смятали „Летящите чинии“ за вражески супер самолети. И сами започнали разработката и производството на първите летящи чинии със земен произход.  Според достоверни секретни документи така били произведени 17 „Летящи чинии“  и със тях били правени, многократни летателни опити. Оказало се обаче, че двигателите и въобще начинът по който летели „Летящите чинии“ ги правели тромави, не боеспособни и не практични, по всичко личало германците просто не знаели  основни принципи при конструирането на „Летящи чинии“, нещо което знаели техните извънземни гости.

Летяща чиния
Американец построил „Летяща чиния“ но това не е НЛО

По-късно руския авио конструктор  Яковлев Александър Сергевич също опитва да създаде летателен апарат въз основа на имитацията на „летящи чинии“ с извънземен произход. Въпреки, че пускат един пробен образец проекта се затваря поради високата му бюджетност и ниската ефективност. Но може би малко хора знаят, че именно проекта „Летяща чиния“ става  основа за създаване на първите самолети с вертикално излитане, със принципът на действие, което наподобява излитането на тези пробни „Летящите чинии“.

В наши дни, има множество учени и изобретатели, които собственоръчно могат да построят „Летящи чинии“, но  въпреки това тези модели нямат нищо общо с принципът на летене на НЛО или „летящите чинии“ с извънземен произход. Загадката остава и едва ли ще бъде решена ако самите  извънземни сами не разкрият своите схеми!

„Летящи чинии“ със извънземен произход!

Летящите чинии със извънземен произход единствено могат да бъдат наречени НЛО. Това са наподобяващи на чинии дискове  с различна големина,  които са наблюдавани много кратно по цялото земно кълбо.  Обикновено хора видели такова НЛО  винаги описват някакъв феномен свързан с него например: Феноменална скорост, появяване от нищото, нещо странно, което извършва обекта. Ние ще ви представим няколко строго секретни, случая доказателство за такива срещи.

летяща чиния
Летяща чиния с не установен произход е НЛО

През 1942  Втората световна война  е в разгара си. Два самолета И16 от  Ленин градски фронт, които осъществявали операция баражираване над района Лисии нос и Ольгина – това е северната страна на Финския залив, излитайки от летището в Ливашова забелязали странен летящ обект наподобяващ „чиния“ или диск. Удивени от формата на летящия апарат пилотите на самолетите го възприели за вражески летателен апарат.  Получили разрешение за атака от зводния командир и се отправили в атака към НЛО-то. Но когато първият самолет натиснал на спусъка на къртешницата тя отказала и   двигателят на мотора на самолета  моментално огаснал и първия самолет практически излязъл от строя започнал да пада. След него  втрия самолет заел позиция за атака и с него се случило абсолютно същото. Това са били едни от най-надеждните самолети за онова време, създадени от конструктора Поликарпов, оставя ме на вас да прецените какво им е повлияло ! Но „Летящата чиния“ от начало  се отдалечила а след това внезапно изчезнала, а двигателите и на двата самолета  се включили от само-себе си!

Друг случай през втората световна война е, когато при битката на Курск над немските танкове се появили странни летящи обекти в формата на дискове и те просто гаснели и преставали да работят. Битката ставала лека за руснаците и те бързо взимали надмощие!Това се пазело в тайна много време въпреки, че битката при Курск е била една от решаващите и може би извънземните именно по този начин малко или много  са решили изходът от войната! Това е истрически документиран случай,  но едва по-късно става ясно, че и двете страни възприемат  „летящите чинии“ като свръх секретно оръжие на противника, и немските и руските генерали именно така описват множеството НЛО в Курск!

Американците срещат „Летящи чинии“ за първи път на 26.02.1947г. Американска ескадрила под командване на Генерал Бюрд в Карибско море среща странни летящи обекти в вид на чинии, които се движат цитат от секретен документ: Обекти наподобяващи чинии, но по-големи, движещи се с нереално висовка скорост и без никакъв шум!   Американците атакуват  НЛО-тата, но при атаката изгубват 7 самолета и 4 кораба а Летящите чинии не търпят никакви поражения! До ден днешен не е ясно с какво точно са се борили!

 Всички тези доказателства дават ясна представа  не само че съществува НЛО, а и че съществуват извънземни форми на живот, който в един или друг момент са играли реална роля в човешката история.  „Летящите чинии“ съществуват и някой от тях са само част от всички извънземни обекти. които наблюдаваме!