Метеорита от челябинс

Чудо в Русия  

Случаят в Челябинска област разтърси целият свят, какво беше това чудо невиждано, което се стовари   не далеч от мирният руски град и предизвика толкова много безредици и хаос?
Хората бяха оплашени говореха за армагедон, за край на света, но  за радост на всички обаче, край на света нямаше нямаше и повторен удар, както се опасяваха много от очевидците на астероида положението постепенно се успокой да и покрай ежедневните проблеми които хората имам сякаш малко позабравиха за метеорита. За съжаление обществото получи много малко информация за астероида и почти никакви научни доказателства, че във действителност това е било астероид !

НЛО или Метеорит?

Следи от метеорит
Тези следи не ви ли приличат повече на следи от самолет от колкото на следи от метеорит ?

Да! Имаме основание да смята ме, че това са извънземни разбили своят космически кораб над Челябинск! Основанията за това идват от мълчанието на руската държава от това, че хората останаха в неведение, какво точно се е случило и нямаше нито едно  официално изказване от руските власти. Изявление, което да потвърждава, че това НЛО е всъщност метеорит. Коментарите  на това събитие бяха много умело предъвквани, говореше се много но не се каза нищо. Не се представиха нито снимки нито убедителни видео материали на които да се види, че това е астероид. Напротив социалната мрежа за видео  споделяне youtube бе залята, с  аматьорски видео клипове направени от камерите  в автомобилите на руснаците очевидци на събитието, на които виждаме всичко друго но не и метеорит, а някакво НЛО да се предвижва със бясна скорост от космоса към земята

[sz-youtube url=“http://www.youtube.com/watch?v=0ozSq3yEm3g“ cover=“http://ufoport.com“ /]

Извънземни предпочетоха руснаците

Знаем , че във последните десетилетия  зелените човечета се явяват ту в  Америка(САЩ), ту в Русия,  като чели   инвазиите на НЛО са съсредоточени именно във  двете най мощни и велики страни на света. Разбира се, това не случайно. Трябва само да се замислим в какви периоди от развитието на тези велики сили  те имат най-много срещи с НЛО, и ще стигнем до извода, че извънземните се явяват тогава,  когато държавите са във подем, е както се вижда и този метеорит удари точно тогава, когато икономиката на руската държава е в своя триумф, дали искаха да ги спрат или са им помогнали по някакъв начин? Това е по- важният въпрос, на които ще търсим отговор във бъдещето.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари