Чипизация на населението

Подкожен чип
Вкарване на чип.

Всички сме чували, че масово ще се имплантират чипове под кожата на човека. В някои страни на практика вече съществува имплантирането. Последните години от Запад призовават да се подложат хората доброволно да бъдат имплантирани с тези чипове. Много хора са станали „опитни зайчета“. Тайните разознавателни служби  отдавна знаят,че това не е случайно.Те сътрудничат с извънземните и са принудени да исползват всякакви препарати срещу хората. Военните  отдавна са наясно, че извънземните са сред нас и с общи усилия наблюдават действията на всяка нация на Земята. Подготвят ни за нещо, но за какво…Явно ще става нещо страшно, щом така бързат и агитират хората да си имплантират чипове.С помощта на тези чипове, човека лесно може да се контролира и манипулира. Те  са задействали и масовите медии, дори и църквата…Заплашват какво го очаква простия човек, ако няма такъв чип –няма да може да купува, продава и така нататък…На Запад исползват смъртно болните и им внушава,че това е единствения начин да се спасят. Спасяват един-двама, а останалите умират.Тъй като повечето разумни хора са наясно,че имплантирането на чипове крие огромен риск за живота и няма обосновани гаранции, не се съгласяват на това действие. Но военните  намериха начин, защото им трябват данни за поведението и последствията от чипизацията. Те имплантират чипове в телата на затворниците,дори на заподозряните, на проститутките, на бездомниците…Тези хора започват да виждат странни неща,те са сигурни, че ги наблюдават, изглеждат странни, в същото време разсъжденията им са напълно разумни. Действието на имплантирания чип в началото може да доведе човека до лудост, дори до суицид. Само най-силните духом оцеляват. Практиката за имплантирането отдавна съществува, но резултатите се криеха съвсем умишлено. От няколко години започва малко да се прояснява.
Това избързване с имплантирането може би се дължи на предсказанията, че в края на тази година ще настъпи Краят на света. Лично аз не вярвам, че ще настъпи тогава, а много по-късно. Но не изключвам вероятността от нови разтърсващи катаклизми в природата. Все си мисля,че не само ние, хората, сме си съсипали природата, а и извънземните са ни помогнали. И при тях, като при хората, има добри и лоши. И преди да настъпи краят на света, ние задължително трябва да се срещнем с тях, така че не е исключено да изживеем един период на промяна към нещо по-различно отсега и необяснимо с тяхното непосредствено присътствие в нашия живот.Те ще спрат да се крият от нас.Засега не можем да им се доверим,защото не ни е ясно какво искат от нас. А може би не от нас, а от нашата планета искат нещо?Дори не можем да сме сигурни,че тази планета е нашата.Фактът,че сме родени и живеем тук, не е достатъчен да я смятаме за наша.
Много се надявам,че извънземните идват с добро, а не да унищожат човешкия род.

Чипизация на населението
5 (100%) 1 vote[s]

2
Оставете коментар:

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Stoyan

Във Библията се пише че ще дойдат тези неща със чиповете но който ги приеме няма да бъде спасен но който не ги приеме ще види божието царсво , И не се интересувайте от Изванземните интересувайте се от Бог Исус Христос , изучавайте Библията а не Изванземните.