Контакт от разстояние

Съществуват неща, които не можем да си  обясним, не можем дори и да повярваме, докато не ги изпитаме.Така се случи и с мен.
Бях много самотна и отчаяна, въпреки, че съм омъжена.Мъжът ми не ми обръщаше никакво внимание.По цял ден се занимавах само с готвене,чистене,пране…Никаква радост в живота.Едничката ми утеха беше нощем, когато всички си легнат…Сърфирах из сайтовете,четох всичко, което ми падне, разглеждах снимки, слушах музика…Агента( Това е нещо  кто ICQ)  на един от сайтовете ми беше постоянно включен, така че всеки можеше да се запознае с мен и да станем приятели,да си общуваме.
В една такава самотна нощ се запознах с един мъж.Знаех,че нощем предлагат само тези,които търсят лесно достъпни жени за удоволствия,затова сметнех,че и този е същият.Бях готова да го премахна,но той ме спря.Помоли ме да не избързвам, само да го изслушам. Реших да му дам шанс. Все пак нищо не губя само от един разговор.

виртуален секс
Нашата връзка беше много красива.

Оказа се,че също, като мен, е семеен, имал само едно дете и чувствата са охладели към жена му. Искал просто да си поговори с някой. Не е търсил леснодостъпна. Разказа ми за жена си, за детето си, за майка си, за работата си…Работеше в една компания за доставка на строителни материали. работата му е била свързана с разпределянето на курсовете на камионите, затова и бил в офис и имаше достъп до компютър. Виждахме се по камерата всеки ден. Мина почти месец, откакто се запознахме. Една вечер ми призна, че е влюбен в мен .Не очаквах.Мислех,че е само приятел.Тогава той ми призна,че няколко седмици преди запознанството ни е знаел за мен.Майка му ме е сънувала и му казала да ме намери. Търсел ме е в Казахстан, откъдето е той сам, но тя го насочила към България.Нито той,нито аз разбирахме думите и,че трябвало той да ми помогне,да ме освободи от нещо. Приятелството ни прерасна в нещо,което не мога да си го обясня. Това не е любов. Това е на енергийно ниво. Каза ми, че притежавам много силна енергия, която не знам как да контролирам.А той можеше да контролира своята. Не му повярвах. Тогава,  за да ми докаже,помоли ме да извадя една кибритена клечка,  да я сложа на масата и да я гледам.Направих го.Изведнъж връзката с интернета прекъсна,аз реших да не му се връзвам и да си легна.Точно когато ставах,щях да изпадна в шок–клечката започна да се върти в кръг по часовата стрелка.Бях в паника.Казах:
-Моля те,спри!
Клечката спря. Интернета дойде. Седях и не можех да реагирам.Тогава той ми написа: „Това не е всичко.Утре ще продължим. Легнах си, но не можах да заспя дълго…Събудих се към обяд.Той ме чакаше на сайта за да ме успокои. Обясни ми, че това е нормално, когато се събират две силни енергии. Вечерта продължихме общуването. Попита ме:
-Искаш ли да ти дойда на гости?
-Ами, как?Та аз съм омъжена и мъжът ми е много ревнив -отговорих.
-Нищо.Той няма да разбере.Извади клечка кибрит и я дръж здраво в ръцете си.
Взех,държах,чаках следващите нареждания…
Изведнъж кучето пред входната врата започна да лае.Беше ме страх да изляза и да погледна кой е.А и кой ще дойде в един през нощта?
Мълчание…
-Уф,трудно беше,но успях да те видя.Много си сладка в този пеньоар.Кучето не искаше да ме пусне.Защо нямате килими по стените?-накрая написа той.
Замрях от страх.Не можех да повярвам.Всичко съвпадаше.Имам немска овчарка,килими нямаме по стените и бях в лилав пеньоар.Нямаше как да го знае това предварително.
Заспах чак на зазоряване.
Продължихме да сме само приятели.Един ден той ми каза,че ако искам да го сънувам и да се срещнем,трябва само до главата на възглавницата да сложа кибритена клечка.Една нощ реших да го направя. Сложих и заспах. Сънувах мъж как ме гали. Не беше мъжът ми. Този мъж миришеше на мляко. Усещах го. Беше вълшебно.
Сутринта той пак ме чакаше на сайта.
–Знам,че ти хареса.Ще те помоля следващия път да си распуснеш косата.Ластиците не ми позволяват да се докосвам до косата ти.Косата ти мирише на жасмин.-написа той веднага,щом се появих.
Сетих се,че съм му казвала,че обичам аромата на жасмин и веднага го срязах:
-Защо ме лъжеш,че си бил при мен?
-Така ли? Мислиш,че те лъжа? А бенката,която я криеш на гърба си?-отвърна той.
За тази бенка знаеха само майка ми, мъжът ми и аз. Наистина я крия.Тя е голяма и на гърба ми. За да не я нараня, не ходя оголена в онази част.
Отново му повярвах. Но той се обиди.
Нямаше го на сайта около седмица след това.Започнах да се притеснявам.
Извадих кибритена клечка, хванах я здраво в ръцете и чаках. Молих се,но нищо не стана.Оставих клечката и се разревах.Липсваше ми.Изведнъж усетих топлина, докосвания по врата, по раменете, по ръцете,по гърдите, стигна до коленете…Сякаш някой ме галеше и целуваше всяко кътче от тялото ми. Знаех,че е той.Усетих го.Пак миришеше на мляко.Беше страхотно.Дори не исках да се изкъпя след това.Исках да запазя аромата му.Тази нощ спах спокойно.
Мина още една седмица.Него го нямаше на сайта. Но аз го чаках. Вечерта ми написа съобщение от телефона и се извиняваше,че дълго не можал да ми пише.Бил претърпял катастрофа и бил в кома 14 дни.Учудих се.
-Тогава кой бил с мен онази нощ?-попитах го.
-Аз. Нали ти казах,че ще съм с теб, докато имаш нужда от мен?Достатъчно е да извадиш кибритена клечка и ще се появя-отговори той.
Тази връзка така продължи малко повече от година.Той се оправи напълно,почна да се движи.Бях щаслива от това,че той е добре. Оправих се и аз със своите кошмарни сънища. Повече не сънувах лошо.
Една нощ за пореден път извадих кибритена клечка и я сложих на възглавницата си, распуснах си косата…Дойде в съня ми.
-Съжалявам,момичето ми,трябва да тръгвам. Ти се оправи. Нямаш нужда от мен. Може би някога отново ще се срещнем–бяха прощалните му думи.
На сутринта ми беше много тежко на душата.Целия ден държах кибритени клечки и се надявах да се появи. Нямаше го. Много мислех, докато не разбрах, че и той си има свой живот,далеч от мен. Сещах се за всички преживявания с него. И може би не се появява, за да не свикна отново.Но това не значи,че ме е забравил. А може би идва тайно да ме вижда?Кой знае..

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
veni
veni
8 years ago

С приятеля ми сме от 4 години заедно,но скоро близки мой хора ми казаха че са го виждали с други момичета та се съмнявам изневерява ли ми,защото той отрича