ОВЕН | дневен хороскоп за 08.02.2021

ОВЕН
Все още не сте излезли от ритъма на почивните дни. Едва ли ще прекалите с работата, дори напротив. Намерете творчески подход към ежедневните задължения. Днес ви е ден за генериране на идеи, не се разсейвайте.

Овен 16.05 – 23.05.2016 г.

зодия

ОвенПопадайки под влиянието на слънцето в телец, ще бъде изправен пред трудна ситуация. Но Венера и Меркурий ще ви помогнат именно тогава, за да намерите мирно разрешение. Сега е моментът да споделяте. Когато човек има прекалено много от нещо, то е добре да сподели с този, който няма. Това изисква съпричастност, която се поощрява от луната в рак. Връзката между Юпитер и Венера пък показва щедрост, която се засилва в четвъртък, когато луната попадне под знака на лъва, и тогава в петък може да покажете какво голямо сърце имате. Може дори да си кажете, че най-накрая чувствате отговорност и причина да отстоявате себе си, тъй като искате да живеете в хармония със заобикалящия ви свят.

Любов – Налага ви се да споделяте пространството си с партньора? Е, тогава това пространство трябва да е достатъчно голямо, за да не се чувствате подтиснати. В момента близостта и надеждността са ви много важни, но не трябва да им позволявате да ви отнемат възможността да дишате свободно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *