ОВЕН | дневен хороскоп за 08.02.2021

ОВЕН
Все още не сте излезли от ритъма на почивните дни. Едва ли ще прекалите с работата, дори напротив. Намерете творчески подход към ежедневните задължения. Днес ви е ден за генериране на идеи, не се разсейвайте.

Овен 16.05 – 23.05.2016 г.

зодия

ОвенПопадайки под влиянието на слънцето в телец, ще бъде изправен пред трудна ситуация. Но Венера и Меркурий ще ви помогнат именно тогава, за да намерите мирно разрешение. Сега е моментът да споделяте. Когато човек има прекалено много от нещо, то е добре да сподели с този, който няма. Това изисква съпричастност, която се поощрява от луната в рак. Връзката между Юпитер и Венера пък показва щедрост, която се засилва в четвъртък, когато луната попадне под знака на лъва, и тогава в петък може да покажете какво голямо сърце имате. Може дори да си кажете, че най-накрая чувствате отговорност и причина да отстоявате себе си, тъй като искате да живеете в хармония със заобикалящия ви свят.

Любов – Налага ви се да споделяте пространството си с партньора? Е, тогава това пространство трябва да е достатъчно голямо, за да не се чувствате подтиснати. В момента близостта и надеждността са ви много важни, но не трябва да им позволявате да ви отнемат възможността да дишате свободно.

Сподели в социалните мрежи:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *