РАК | дневен хороскоп за 08.02.2021

РАК
Доста емоционален ден. Занимания и задължения няма да ви липсват. Не се впускайте във философско разглеждане на проблемите, така до никъде няма да я докарате. Но пък ще имате късмет каквото и да подхванете.

Рак 16.05 – 23.05.2016 г.

зодиа

Хороскоп за РакВенера е в телец, и това ще ви помогне да се насадите на нещата. Няма много да се задълбочавате в работа. Ще свършите нещата отгоре-отгоре и в крайна сметка ще сте много доволни, че сте получите резултат. Други ще пропилеят свободното си време, и това ще ги кара да се почувстват недоволни от себе си. И как ще изглеждат нещата за вас? Дали работата ви предлага достатъчно? Дали се чествате мотивирани да работите? Виждате ли смисъл в ежедневните си усилия? Сатурн и Марс са под знака на огнения елемент, стрелец, и имат нужда от по-висша цел, за да функционират конструктивно. Планетите, които са под знака на земния елемент, биха ви подтикнали да направите нещо разумно, с възможно най-голямо удоволствие, за да искате още повече да постигнете и да видите резултат.

Любов: Когато Венера и Меркурий се съберат, комуникацията ви трябва отново да работи добре. Милите думи и комплименти, които са ви отправени, са съвсем сериозни! А какво е нивото на вашето доверие? Напрежението между Сатурн и Нептун, показва, че имате нужда да поработите върху вашето доверие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *