Три неща – психологическа игра за подобряване на комуникацията в онлайн връзки

 

Играта „Три неща“ има за цел да насърчи взаимното разбирателство и подобри комуникацията между вас и вашия партньор. За да я играете, трябва да изберете тема, за която желаете да говорите. Темата може да бъде нещо лично като вашите мечти, страхове или предизвикателства, или просто нещо интересно, което искате да споделите.

След като изберете темата, започнете да играете, като казвате по три неща, свързани с темата. Например, ако темата ви е мечтите, вие и вашата партньорка трябва да споделите по три мечти, които имате. Важно е да бъдете открити и искрени по време на играта.

Когато е другият партньор на ред да говори, слушайте внимателно и без да го прекъсвате. Важно е да му дадете време да говори и да изрази своите мисли и емоции.

След като и вие, и вашата партньорка кажете по три неща, свързани с темата, можете да обсъждате за това, което сте чули. Споделете мислите си за нещата, които другият е казал и питайте повече въпроси, за да разберете повече за тях.

Накрая, сменете ролите и дайте възможност на другия партньор да каже по три неща във връзка с избраната тема. Можете да повторите играта с различни теми или да добавите въпроси на темите, за да ги разнообразите.

Тази игра може да ви помогне да изразите емоциите и мислите си, да разберете другия по-добре и да подобрите комуникацията си в онлайн връзката ви. Надявам се, че тази игра ще ви бъде полезна и забавна!

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари