12 черти на характера, които правят жената незабравима

Жените, които не забравяме никога

Хората никога няма да запомнят казаното от теб или това, което си направил,  но те завинаги ще запомнят това, което си ги накарал да почувстват.

Думите са на Мая Анджелоу

На теб ти струваше толкова усилия да приемеш в себе си всичко лошо намиращо се около теб, и по такъв начин да позволиш на хората да дишат свободно. Такива жени като теб, да те действително съществуват. Те са храбри и прекрасни, и… те не могат да бъдат забравени. Този свят е бил несправедлив към теб. И може би за това ти си самотна, хората още не са разбрали колко ценна си ти, но ние знаем, колко важна си ти в действителност.

Навярно си уморена да се влюбваш в мъже и след това да се чувстваш отхвърлена. Ти си преминала през драматични караници, клевета и обиди и вече не вярваш в сладки лъжи и празни обещания. Ти си се срещала както с творчески така и с делови мъже, работохолици, но резултатът винаги е един и същ: Ти оставаш изиграна и освен спомени за лъжи и болка нищо друго не ти остава.

Ти си уморена от лъжи и от това. че са те използвали и сега се страхуваш да не загубиш себе си. Ти си всичко, което ти е останало. Но ти имаш чудесна душа. Възможно на теб ти се е налагало да изоставяш хора, които си обичала и, които като преди пазят място в сърцето си за тебе, терзаейки се от това, че са те загубили. Навярно те няма да престъпят чертата на гордостта и няма да се извинят, но и никога няма да могат да те забравят.

За съжаление светът, в който живеем не  дооценява всички стойностни хора, било то мъже или жени. Поддавайки се на изкушението на 7-те грехове, обикновено хората ги презират. Така те се отнасят и с жените като теб. Но въпреки това, което говорят другите, ние те обичаме. И затова отдолу сме изброили всички черти, които те правят особена и незабравима.

Ти си чувствителна.

Ти разбираш хората около теб, по-добре от нас. И това го постигаш с лекота, без да е необходимо да преживяваш болката им. Хората са готови да се разкриват пред тебе с лекота.

Ти криеш болката си.

Предателството на любимия мъж ти е нанесло сериозна душевна травма, а твоята братовчедка след седмица се омъжва. Ти знаеш. колко мъчително е да държиш всичко в себе си, но не би си позволила да развалиш чуждия празник. Ти си активна в приготовленията и в същото време сама се справяш със своите загуби.

Ти олицетворяваш доброто.

Ти имаш най-добрата душа на света, за да помогнеш на другите си готова да нарушиш всички свои правила, но за себе си никога няма да направиш жертва. Първо ще помогнеш на околните и чак тогава ще се заемеш със своите проблеми. Винаги първа се притичваш на помощ.

Ти винаги прощаваш.

Няма значение, колко често ти причиняват болка – ти вярваш в прошката. Ти много пъти си давала втори шанс на хора, които не заслужават, но те отново са те предавали, но това не ти е пречило да прощаваш отново и отново… И всичко това е защото знаеш, прошката е най-добрият способ да се избавиш от негативните емоции.

Ти си независима.

Твоята независимост вдъхновява. Твоята половинка не е нужно да проверява колко си самостоятелна. Това твое качество е  дошло в резултат на това, че ти никога не се правиш на някой друг. Ти нямаш нужда да разчиташ на другите, защото даже, ако не знаеш нещо, то ти ще го разбереш сама. Ти си уникална.

Ти си усърдна.

Енергията буквално се излива от тебе и всяко добро дело веднага получава твоята подкрепа. И тази луда  страст е толкова силна, че увличаш и останалите в този процес.

Ти си страстна.

Ти със страст се отнасяш към всичко, което правиш. Дали ще избираш препарат за миене на чинии или ще организираш пътуване до Франция, всичко се прави със страст и прецизно. Твоята страст вдъхновява останалите.

Твоята любов е всичко за теб.

Ти не изискваш взаимност в любовта. Ти си преизпълнена с любов към другите. Не е задължително дори човек да се намира до теб, за да получи любовта ти. Любовта ти се разпространява на всички около теб и ги кара да се обичат повече. Ти винаги си някъде наблизо и си готова на всичко за любимите хора.

Ти знаеш много.

Ти си преминала през много изпитания и си научила мъдростите на живота. Твоите знания са полезни за околните.

Ти вярваш в себе си и околните.

Ти си сигурна не само в себе си, но и в другите хора. Ти си преживяла много и знаеш силните си страни добре.Ти вярваш, че ние също сме способни на подвизи и сме силни, почти колкото теб.

Твоята красота идва от вътре.

Ти си прекрасна, и това не се дължи на червилото или сенките, които използваш. Прекрасна те прави твоята добра душа. Каквото и да говориш, то винаги излиза от чистото ти сърце. Твоята изящна душа е обект на възхищение.

Ти си постоянна и упорита.

Независимо от това, което се е случило, ти си упорита. Нищо не може да те трансформира. Може би си била наранена милион пъти, но това не те подтиква да нараняваш и ти.

 

5 1 гласуване
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари