Война с извънземните

Мистични сенки

Видях ги, дойдоха през нощта, тъмни сенки изпълнени с омраза към хората. Не знаех кои са те, но се страхувах от тях. Това не бяха просто извънземни, бяха зли същества дошли да  се разпореждат със съдбата ми.  Не питаха нищо, те и така всичко знаеха за мен. Нямаше нужда да им съдействам за нещо, защото не разбирах това, което правеха с моето тяло и най-важното не разбирах тяхната цел. Тези същества ме плашеха до смърт, страхувах се от тях.

Почуствах в стаята полъх на вятър,след миг  се намерих в странно помещение напомнящо на  декор от филм, филм на ужасите… Стоях вцепенена във вертикално положение, а те  разглеждаха моето тяло, можеха да видят всичките ми органи, не трябваше да ги режа, просто протягаха  слузестите си ръце и късаха части и органи от моето тяло, а после с груби и непохватни движения ги връщаха на мястото им. Ядосваше ги нещо, не можеха да открият душата ми, знаех, те я искаха, тя ги плашеше, беше по- съвършена от тях самите.  Не я откриха! Взеха да ме заплашват! Искаха да спра да пиша на сайта, да се страхувам от тях.

Мистични сенки
Тъмни черни сенки

Сега когато пиша това вече зная, те се страхуват от нас, ние хората сме по- силни от тяхната извънземна раса, защото притежаваме душа, чувства и състрадателност. Тяхната най-голяма извънземна сила, се крие в това, че те знаят повече за нас от колкото ние за тях. Ето защо се страхуват от сайта UFOport.com, сайтът, който дава реална информация за тяхното съществуване. Бях предупредена просто да изтрия статиите  и снимките на сайта свързани с НЛО и извънземни, но те най-много се плашат от това да не разберем устройството на Вселената.

След техните прояви на неуважение към хората, ние от администрацията на сайта им заявяваме най-отговорно, щом искат война ще я получат. Ние ще Ви информираме, за всяка наша среща с тях ще я описваме подробно и ще се борим! Да, може би за хората, които никога не са виждали  НЛО  или извънземни, думите ми звучат странно, но тези които са виждали знаят за какво точно говоря. Война с извънземните? ДА!

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

2 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Маркоса
Маркоса
4 years ago

Мисля, че както има добри и лоши хора на земята, така и в огромния космос има добри и лоши извънземни. Има такива, които ни отвличат за да си набавят нещо полезно от нас за тях. А има и такива, които ни предпазват от войни, спасявят ни животите и ни помагат в понататъшното ни развитие като човешка цивилизация.

brankofe
10 years ago

Aз също съм виждал НЛО и то от доста близък план но, не мися че те са връждебно настроени по скоро обратното ми се струва дано не греша има ветоятност да сме създадени от тях и да ползват генетичен матерял от нас всичко е възможно!:-)