Любовните орисници са орисали така

фея, орисница

фея, орисница

Всеки човек се ражда със своята любовна орис, а любовта е тази, която осмисля живота ни! Разберете, с какво ви е орисала съдбата. Кога ще изживеете своя любовен романс, как да откриете голямата любов и какъв е любовният ви късмет!
….и тя го целунала…
В свят на високи технологии, модерен начин за комуникация и деградиралата представа за идеалната половинка, как си представяте – Има ли принцове и принцеси?!
Истината е заровена някъде дълбоко в приказките за прекрасни създания, които се преборват с всички лоши сили и демони, влюбват се и се женят, но реално тези неща са само в приказките. И тук на дневен ред, за всяка необвързана дама изниква въпросът останаха ли истински мъже, съществува ли някъде кавалер на Земята, ще срещне ли принцесата своя принц.
В съвременният живот границата между мъжа и жената се размива. Представителите на силния пол, много пъти се оказват безпомощните и вечно търсещи свята принцеса принцове, а жената е онази, която в един мъжки свят трябва да отстоява позицията в службата, да се справя успешно с домакинстването и да управлява „кораба на живота“.
Силата, стремежа и амбицията се превърнаха във идентичност за дамите и мощно мъжко оръжие в техните ръце.
За какво мечтаят мъжете. Този въпрос си е задавала не една лейди, в търсене на Идеалната половинка. Истината е, че мъжете не са много по-различни натури от жените.
Съвременният мъж също мечтае за красива, разтърсваща и пламенна любов.
В епохата на масово потребление и издиганият в култ стремеж към успех във всяка област, превърнаха обаче мечтата за любовта в „присмех“ у всеки втори. За мъжа, често тя е смятана за нетипично поведение, а това обяснява и пасивността у силния пол.
Дали мъжете мечтаят да са принцове и дали търсят своите принцеси. Е друг, не по-малко любопитен въпрос. Образът на спасителя на бял кон, защитника на нежната, невинна и безпомощна принцеса, сега се свързват само с представителя на силния пол, който доставя оргазма на жената, който отказва да носи, какъвто и да било товар на плещите си и който в повечето случаи иска само жена до себе си, която безмълвно да се грижи за него и децата, да домакинства и да носи наравно с него достатъчно пари вкъщи.
Какво се случва след страстта и илюзията за принцесата на живота, която вече им е родила деца, служила е вярно в дома и семейството, но с годините любовта си е отишла безвъзвратно?
Тогава мъжът, „принцът на бял кон“ се отправя в търсене на нови завоевания. Старите взаимоотношения са развалени, а новите ги очакват с усещане за цветен живот. Тези „принцове“ са влюбени не в самата жена, а в усещането за любовта, а това крайно ги отдалечава от представата от реалността на истинския живот.
Именно тази съприкосновенност с реалността, в повечето случаи болезнена и груба, пробужда в душата на всеки жаждата за живот.
Ако и вие сте в търсене на идеалната половинка, но този път да се намери някой, който да ви я покаже безпогрешно, то защо да не опитате с гадаене, чрез орисница на любовта?!
Успех на всички!