Любовните орисници са орисали така

фея, орисница

фея, орисница

Всеки човек се ражда със своята любовна орис, а любовта е тази, която осмисля живота ни! Разберете, с какво ви е орисала съдбата. Кога ще изживеете своя любовен романс, как да откриете голямата любов и какъв е любовният ви късмет!
….и тя го целунала…
В свят на високи технологии, модерен начин за комуникация и деградиралата представа за идеалната половинка, как си представяте – Има ли принцове и принцеси?!
Истината е заровена някъде дълбоко в приказките за прекрасни създания, които се преборват с всички лоши сили и демони, влюбват се и се женят, но реално тези неща са само в приказките. И тук на дневен ред, за всяка необвързана дама изниква въпросът останаха ли истински мъже, съществува ли някъде кавалер на Земята, ще срещне ли принцесата своя принц.
В съвременният живот границата между мъжа и жената се размива. Представителите на силния пол, много пъти се оказват безпомощните и вечно търсещи свята принцеса принцове, а жената е онази, която в един мъжки свят трябва да отстоява позицията в службата, да се справя успешно с домакинстването и да управлява „кораба на живота“.
Силата, стремежа и амбицията се превърнаха във идентичност за дамите и мощно мъжко оръжие в техните ръце.
За какво мечтаят мъжете. Този въпрос си е задавала не една лейди, в търсене на Идеалната половинка. Истината е, че мъжете не са много по-различни натури от жените.
Съвременният мъж също мечтае за красива, разтърсваща и пламенна любов.
В епохата на масово потребление и издиганият в култ стремеж към успех във всяка област, превърнаха обаче мечтата за любовта в „присмех“ у всеки втори. За мъжа, често тя е смятана за нетипично поведение, а това обяснява и пасивността у силния пол.
Дали мъжете мечтаят да са принцове и дали търсят своите принцеси. Е друг, не по-малко любопитен въпрос. Образът на спасителя на бял кон, защитника на нежната, невинна и безпомощна принцеса, сега се свързват само с представителя на силния пол, който доставя оргазма на жената, който отказва да носи, какъвто и да било товар на плещите си и който в повечето случаи иска само жена до себе си, която безмълвно да се грижи за него и децата, да домакинства и да носи наравно с него достатъчно пари вкъщи.
Какво се случва след страстта и илюзията за принцесата на живота, която вече им е родила деца, служила е вярно в дома и семейството, но с годините любовта си е отишла безвъзвратно?
Тогава мъжът, „принцът на бял кон“ се отправя в търсене на нови завоевания. Старите взаимоотношения са развалени, а новите ги очакват с усещане за цветен живот. Тези „принцове“ са влюбени не в самата жена, а в усещането за любовта, а това крайно ги отдалечава от представата от реалността на истинския живот.
Именно тази съприкосновенност с реалността, в повечето случаи болезнена и груба, пробужда в душата на всеки жаждата за живот.
Ако и вие сте в търсене на идеалната половинка, но този път да се намери някой, който да ви я покаже безпогрешно, то защо да не опитате с гадаене, чрез орисница на любовта?!
Успех на всички!

Любовните орисници са орисали така
4.6 (91.43%) 14 vote[s]

6
Оставете коментар:

5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Деяна

Здравейте омъжена съм но се обичаме с друг мъж женен с едно дете изкам да знам дали ме обича и как ще продължи нашата връзка

Маргарита

Здравейте!
Може ли да ми позволите да посещавам форума? Много ще съм Ви благодарна ако отмените забраната.

Силвия Петрова Цанова

Кога ще получа отговор на коментара си от преди няколко дни ? Чакам отговор на въпросите ми !

Веска

Здравейте,с човека,с когото живея в момента почти не е имало време само за нас двамата В началото и понастоящем живеем първо с родителите му,а сега само със свекървата Винаги сме били в подкрепа на родителите му и на майка ми,помагали сме и помагаме и на сестрите си Обичам го,искам да съм с него но в отношенията ни има дълбока криза Кризата ни доведе до там,че аз и детето сме на 2 етаж,а мъжът ми спи при майка му на 1 Свекървата е от тихите води,на теб нищо не ти казва,а всъщност не можеш да бъдеш съпругата и домакинята,която трябва да… Read more »

Христина

Здравейте с приятеля ми Калоян от доста време сме на прилив и отлив не беше писал доста време и изведнъж пак прописа преди 10 дни как съм аз и детето разговаряхме нормално даже се шегувахме мислих.че нещата ще се оправят и отношенията ни ще се затоплят,но уви отново спря да пише и аз не смея .Питам се дали има още чуства към мен.Дали има друга жена която иска или се среща много съм отчаяна вие как виждате нещата?