Любовните орисници са орисали така

фея, орисница

фея, орисница

Всеки човек се ражда със своята любовна орис, а любовта е тази, която осмисля живота ни! Разберете, с какво ви е орисала съдбата. Кога ще изживеете своя любовен романс, как да откриете голямата любов и какъв е любовният ви късмет!
….и тя го целунала…
В свят на високи технологии, модерен начин за комуникация и деградиралата представа за идеалната половинка, как си представяте – Има ли принцове и принцеси?!
Истината е заровена някъде дълбоко в приказките за прекрасни създания, които се преборват с всички лоши сили и демони, влюбват се и се женят, но реално тези неща са само в приказките. И тук на дневен ред, за всяка необвързана дама изниква въпросът останаха ли истински мъже, съществува ли някъде кавалер на Земята, ще срещне ли принцесата своя принц.
В съвременният живот границата между мъжа и жената се размива. Представителите на силния пол, много пъти се оказват безпомощните и вечно търсещи свята принцеса принцове, а жената е онази, която в един мъжки свят трябва да отстоява позицията в службата, да се справя успешно с домакинстването и да управлява „кораба на живота“.
Силата, стремежа и амбицията се превърнаха във идентичност за дамите и мощно мъжко оръжие в техните ръце.
За какво мечтаят мъжете. Този въпрос си е задавала не една лейди, в търсене на Идеалната половинка. Истината е, че мъжете не са много по-различни натури от жените.
Съвременният мъж също мечтае за красива, разтърсваща и пламенна любов.
В епохата на масово потребление и издиганият в култ стремеж към успех във всяка област, превърнаха обаче мечтата за любовта в „присмех“ у всеки втори. За мъжа, често тя е смятана за нетипично поведение, а това обяснява и пасивността у силния пол.
Дали мъжете мечтаят да са принцове и дали търсят своите принцеси. Е друг, не по-малко любопитен въпрос. Образът на спасителя на бял кон, защитника на нежната, невинна и безпомощна принцеса, сега се свързват само с представителя на силния пол, който доставя оргазма на жената, който отказва да носи, какъвто и да било товар на плещите си и който в повечето случаи иска само жена до себе си, която безмълвно да се грижи за него и децата, да домакинства и да носи наравно с него достатъчно пари вкъщи.
Какво се случва след страстта и илюзията за принцесата на живота, която вече им е родила деца, служила е вярно в дома и семейството, но с годините любовта си е отишла безвъзвратно?
Тогава мъжът, „принцът на бял кон“ се отправя в търсене на нови завоевания. Старите взаимоотношения са развалени, а новите ги очакват с усещане за цветен живот. Тези „принцове“ са влюбени не в самата жена, а в усещането за любовта, а това крайно ги отдалечава от представата от реалността на истинския живот.
Именно тази съприкосновенност с реалността, в повечето случаи болезнена и груба, пробужда в душата на всеки жаждата за живот.
Ако и вие сте в търсене на идеалната половинка, но този път да се намери някой, който да ви я покаже безпогрешно, то защо да не опитате с гадаене, чрез орисница на любовта?!
Успех на всички!

3.7 3 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

8 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Вили
Вили
4 years ago

Имах си едно момче, но по някакъв начин се разделихме. Не знам кога и дали въобще ще срещна човек, който да бъде до мен..?

Вили
Вили
4 years ago

Имах едно момче преди няколко месеца..? Прекъснахме връзката поради разни съображения… Ще бъдем ли пак заедно..? Благодаря Ви предварително. Успех желая!

Маргарита
Маргарита
4 years ago

Здравейте!
Може ли да ми позволите да посещавам форума? Много ще съм Ви благодарна ако отмените забраната.

Силвия Петрова Цанова
Силвия Петрова Цанова
5 years ago

Кога ще получа отговор на коментара си от преди няколко дни ? Чакам отговор на въпросите ми !

Веска
Веска
5 years ago

Здравейте,с човека,с когото живея в момента почти не е имало време само за нас двамата В началото и понастоящем живеем първо с родителите му,а сега само със свекървата Винаги сме били в подкрепа на родителите му и на майка ми,помагали сме и помагаме и на сестрите си Обичам го,искам да съм с него но в отношенията ни има дълбока криза Кризата ни доведе до там,че аз и детето сме на 2 етаж,а мъжът ми спи при майка му на 1 Свекървата е от тихите води,на теб нищо не ти казва,а всъщност не можеш да бъдеш съпругата и домакинята,която трябва да бъде всяка жена Виновна съм спрямо мъжа си с това,че не съм търпелива и отговарям на майка му и на него,когато видя,че нещата не са искрени и са в ущърб на семейството ни Колкото до интимните ни контакти,преди да се роди детето ни бяха на ниво,но след това по изрична забрана от страна на старите ставаха по-рядко Аз усещах,че нещо не е наред,докато един ден бабата се издаде сама,че не искат и друго дете в къщата Бях наранена и изумена,но продължих да търся близост с него до деня в който претърпях сложна операция и в началото до възстановяването ми секса беше много болезнен В последствие той започна работа с моя приятелка и мисля че между тях се случи нещо Когато майка ми почина,аз ги хванах двамата в нашата кола привечер на 2 километра от нашето населено място Скарахме се много лошо,а и преди това много се карахме,защото постоянно бяхме ние необходими за някого и за някъде Със приятелката ми прекратихме връзка,но в последствие и простих,защото и вейната майка почина и тя дойде да ми се извини В момента също имаме проблеми заради нея,защото тя замина да работи в чужбина и аз видях,че си пишат и той и праща песни с любовен текст Лошото в цялата ситуация е това,че детето ми е потърпевщто и се страхувам да не заболее сериозно,както съм болна и аз Защото това ми състояние пречи да съм пълноценна и като жена и като майка и домакиня,защото много бързо се изморявам и не мога да ходя на редовна работа В момента и детето ми е с опнати нерви и е в пубертета Ще Ви помоля да ме посъветвате как да реша тези проблеми спрямо мъжа си,спрямо детето си,спрямо приятелката,която не е искренна с мен и спрямо свекървата А може и аз имам огромна вина за това Но истината е,че аз не мога да се състезавам с майка му,а и не искам,защото знам колко голяма е обичта на майката Обичам семействто си и не искам то да се разпадне Благодаря Ви

Христина
Христина
6 years ago

Здравейте с приятеля ми Калоян от доста време сме на прилив и отлив не беше писал доста време и изведнъж пак прописа преди 10 дни как съм аз и детето разговаряхме нормално даже се шегувахме мислих.че нещата ще се оправят и отношенията ни ще се затоплят,но уви отново спря да пише и аз не смея .Питам се дали има още чуства към мен.Дали има друга жена която иска или се среща много съм отчаяна вие как виждате нещата?

Деяна
6 years ago

Здравейте омъжена съм но се обичаме с друг мъж женен с едно дете изкам да знам дали ме обича и как ще продължи нашата връзка