Как се прави дневен хороскоп? Гадаене без да сме астролози

как да си направим хороскоп

 

Ако си падате по астрологията и значението на това, какво вещаят звездите, ако разчитате на зодиакалните знаци, то сега е моментът, в който да опитате нещо различно.

Предлагам ви сами да опитате да създадете свой хороскоп за деня. Хубавото е, че може да го ползвате всеки ден в бъдеще и дори да гледате на него на свои близки и приятели.

За целта използвайте кръг, на които разграфете 12-те зодиакални знака в реда на Зодиака. Към всеки трябва да има „дом“. Последният е на всяка от 12-те зодиакални знака.

как да си направим хороскоп
Можете да използвате това изображение разпечатано на принтер

Как се прави хороскоп за деня?

 1. Потърсете в кръга вашата зодия и отбележете с молив;
 2. Хвърлете зарче два поредни пъти и съберете резултатите. Ще получите цифра от 2 до 12;
 3. Вземете монета и я поставете в дома, който отговаря на зодията ви, опишете с нея кръг в обратна на часовниковата стрелка, според получената цифра от заровете. Така ще спрете в дома, чийто хороскоп трябва да проверите.

Пример, какво се получава в Хороскопа: Вие сте зодия Овен, а двете хвърляния са с общ сбор 9. Тръгвате от дома на Овена и бройте обратно на часовниковата стрелка 9. Така стигате до Дом 10, който съответства на Козирог. Прочете тълкуванията за него.

Тълкуване на дневен хороскоп:

 • Дом 1 – днес може да искате да напредвате, но се доверете единствено на себе си. Може да сте откровени, но това няма да ви е от полза за словесни спречквания. Отварят ви се възможности за нови дела. Не ги пропускайте. Добре е да направите пауза в любовта и да останете насаме със себе си. Денят е подходящ за теглене на кредит и финансови споразумения. Днес енергията ви е силно завишена.
 • Дом 2 – организирайте се добре днес. Подхождайте с дипломатичност и забравете за гневните изблици. Уредете административните въпроси, а след това се отдайте на заслужен релакс. Денят е обещаващ за авантюри, но и сплотява двойките. Бъдете предпазливи с финансите. Тонусът ви се нуждае от подсилване и плуването е идеално за това.
 • Дом 3 – денят е идеален за контакти, културни мероприятия и спорт. Може да постигнете успехи навред. Възможни са вълнуващи срещи или любов от пръв поглед. Не се впускайте в излишни разход. Късметът ви пази. Здравето и тонуса са с вас, но не забравяйте личната хигиена днес.
 • Дом 4 – очакват ви семейни задължения и отговорности. Възможни са и домашни проблеми. Запазете спокойствие и хармонията и конструктивния подход ще надделеят. Спокойствие и баланс са ключът към семейно щастие. Харчете разумно и менажирайте финансите си разумно. Енергията ви е на средно ниво. Подарете си умерени развлечения.
 • Дом 5 – отдайте се днес на почивка. Денят е идеален за пътуване, развлечения, игри на открито. Покажете най-доброто от физиката си, без чувство за вина. Бъдете аристократични, свободни и кажете не на схемите. Здравето е на ниво, но не бива да го застрашавате с рискове.
 • Дом 6 – денят прелива от пречки, но това нека не ви плаши. Както идват, така и отминават. Усмихнете се на всяко предизвикателство, не потъвайте в детайли и не се отдавайте на перфекционизъм. Най-добре е да отдадете този ден на близките си. Внимавайте с непредвидените разходи. Здравето може да е нарушено от краткотрайно неразположение. Разходете се сред природата.
 • Дом 7 – ден за разходки и време да сте навън. Ако все пак решите да се отдадете на дома и любимия човек, планирайте нови проекти. Има възможност за благоприятни нови запознанства. Днес може да мечтаете и да поискате. Ще ви бъде угодно. Подобрете формата си с движения.
 • Дом 8 – ден за еротика и за големи покупки. Желанието за харчене е повече от всякога. Възможни са пререкания, страстни моменти, драматични разговори, напрежение. Днес сте магнит за парите. Заредени сте с положителна енергия и шансът няма да ви подмине. Не се надценявайте.
 • Дом 9 – днес се нуждаете повече от всякога от глътка въздух, пространство и нови хоризонти. Денят е чудесен за пътуване и специализации. Устремът към промяна ви мотивира. Днес може да се прибере дълго чакан любим човек. Очакват ви приходи. Здравето е във форма, от вас се очаква да си осигурите повече спокойствие и съзерцание.
 • Дом 10 – днес може да организирате ежедневието си различно, да скъсате с рутината и да се отдадете на промяна в навиците. Ако тръгвате на път ви предстоят успехи по пътя. Денят е подходящ за интимна близост. Късметът е навсякъде с вас. Здравето ви е на макс.
 • Дом 11 – това е денят за среща с приятели и социални връзки. С лекота ще общувате с любимите хора. Ако се нуждаете от кредит, лесно ще се уреди. Инвестициите на този ден, също са благоприятни. Жизнената енергия също е на ниво и денят е благоприятен за физическа активност, спорт, тренировки.
 • Дом 12 – този ден ще усетите спад в настроението. Дайте си почивка. Изяснете нещата с близък човек. Бъдете внимателни с финансите днес. Може да помогнете за тонус и мисълта, с приятна музика или друго занимание, което да ви донесе радост.
0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари