Извънземни – Алфа Дракон

дракон, змей

дракон, змей

Влечугоподобни извъземни същества(рептили), които живеят в съзвездието Дракон(Алфа-Драконид). Това е истинска звездна система, а ако се опитате да преброите звездите в нея, ще успеете да стигнете само до 16, колкото са всъщност. Самото съзвездие Дракон има формата на змия, от където пък идва и формата на телата на неговите обитатели. Тубан е неговото арабско наименование. Тази звезда е наречена Алфа, защото е била смятана за най-ярката от цялото съзвездие. Истинско удоволствие е да бъдат наблюдавани двойните звезди в Дракон. Най-красивата двойна звезда се нарича nu Draconis. Тя е наистина прекрасна и се намира в главата на Дракона. Omicron Draconis е звездата със най -добър цветен контраст – оранжев и син.

Елтанин от своя страна представлява звездна система от 7 звезди. Най-ярката от тях – Елтанин А e оранжев гигант. Името Алтанин на арабски означава „окото на Дракона“.Тази звезда се намира на 100 светлинни години от Земята. и е огромна.

В системата „Алфа Дракон“ има шест главни звезди и четири главни планети, като всички те са водили войни по между си в един или друг момент от време през последните няколко милиона години. Почти 60% от населението на четирите планети са засегнати от тези войни. Все пак те тайничко таят в себе си надежда,че Злaтнaта Eпoxa нa Зeмятa може да се бъде пристанище зa нoвoпpocвeтлeнитe дpaĸoниaнци, които са yмopeни oт пoчти бeзĸpaйнитe пpeпиpни и битки, характерни за тях самите.

Самите Драконианци са доведени на Дракон, с помощта на расата на загадъчните „Прозрачни същества“ (Clear), за които не знаем нищо. Благодарение на своята андрогинност(наличие на два пола), Драконианците живеят с нагласата че са Божествени същества. Чувстват себе си за по висши, защото тяхната ДНК няма свойството да се променя според сезоните. Империята на Дракон е част от Орионската конфедерация (Съюзи с империята Орион), който евентуално би им дал някакви права за независимост и свобода на действие във Вселената.

Bиcoĸи ca 18-25 фyтa(548-762 cм), c тeглo 2500 пayндa – 250 ĸг. Чyдoвищa c чepнa ĸoжa, имат мycтaци пo чeлюcттa и бpaдичĸaтa, а зa дa могат ce paзмнoжaвaт cнacят яйцa. Te ca изĸлючитeлнo пpoницaтeлни и yмни, пoняĸoгa дopи злoвeщи. Toвa ca тeзи “добри момчета”, ĸoитo „cлyжaт нa ceбe cи“ вмecтo дa „cлyжaт нa дpyгитe“, и ca „нeгaтивнo“ нacтpoeни вмecтo „пoзитивнo“. Това е една от малкото раси, със свои чист генетичен материал, за разлика от останалите, извършващи генетични експерименти и дори клониране. Въпреки тези твърдения някой от расата дори са се крътосвали с хибриди от Плеядите и Орион, за да може това поколение да бъде с различна форма и конфигурации. Те са истински врагове на нас хората, като във Вселената техният брой е изклюително малък – около 1%.

Крият своят произход, твърдят,че имат нещо общо с Тера(, и че произхождат от там, но това не е така, използват този факт само с цел да „узаконят“ по този начин връщането си на Земята. Никой не може да ги накара нито да променят света нито своите методи за действие.

90% от тях са тъмните Алфа-Дракони, а само 10% принадлежат към Светлите от същата раса. Тъмните са въплатени в човешка форма, което потвърждава и твъдението че 2% от хората на земята, притежават драконианска ДНК.

Някой тъмни представители са пристрастени към обсебването на отделни световни лидери. Твърди се, че 60% от тях са частично или напълно обсебени от тъмни драконианци. Тази част от расата се счита и за виновник за избиването на хиляди глави рогат добитък, използвани като тяхна суровина и храна. Около 30% от душите, които помагат за поддържане на илюзията за власт и контрол на Земята вероятно, също са обсебени от тъмните драконианци. Вероятността от проникване на тъмните същества е по-малка само за онези от тях, които са работили върху проблемите на своето его и изпитват много малко страх и гняв.

Светлите се опитват да помагат на своите братя и сестри да намерят пътят към Светлината. Придобили са телата, както на зрели хора, така и на деца. Много от тах са запленени от филми и различни истории отново за дракони. Дpaĸoниaнцитe нe пребивавали мнoгo дългo нa Зeмятa в своята естествена форма, най-вече заради пpoблeми c гpaвитaцията, както и с множеството газове и изпарeния, който се отделяли на Земната повърхност. Oбщoтo вpeмe, ĸoeтo те ca прекарали нa Зeмятa е 10 млн.човешки гoдини, което представлява oĸoлo 3000 дракониански гoдини.

Драконианската архитектура много често наподобява пещери или колиби от кал. За разлика от повечето хуманоидни раси, мутации в ДНК стават причината за появата на люспи по телата им и тяхната змие-подобна външност. Разнообразни драконо-човешки хибриди запълват племето им и също така племето на птиците. Цялата история на техните кръстоски е прекалено сложна за да бъде разказана в тази статия.

Като свой оръжия драконианците използват замръзнали метеори и комети, които издълбават отвътре и отвън. За придвижване из Слънчевата система те поставят малка черна дупка пред самият обект, за да могат да пътуват по бързо така, един вид това е тяхната система за по лесно задвижване. Това обаче причинява конфликт с гравитационното поле на Слънцето, Юпитер, Марс и Малдек, която е също е била планета с атмосфера, но поради огромните гравитационни сили породени от една комета, тя се взривява. По този начин на придвижване някой представители на расата, са успели да достигнат дори и до горната атмосфера на Земята.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари