Търсите гледачки и ясновидци в Интернет ?

Ако някога сте търсили помощта на гадателка в Интернет, то най-вероятно сте удивени, колко много магове и екстрасенси предлагат услугите си в България. Усещането е такова, че се падат по пет магьосника на глава от населението и всеки  от тях се грижа за отделна част от вашата съдба.

Хората търсещи врачки, най-често питат за несподелена любов, здравословни проблеми, работа или  издирват нещо, което са изгубили. Ясно е разбира се, никой няма да търси гадателите от добро, но малко от хората потърсили помощ по мистичен път  предполагат, че почти със сигурност ще им бъде открита магия (обикновено това е магия за смърти или за раздяла с любимия), която трябва спешно да се развали иначе тежко му и горко му на бедния омагьосан човечец.

Гледачките в този момент се трансформират в магьосници и започват да предлагат услугите си за да развалят магията и след, като ви убедят, че само те могат да го направят и никой друг на тази планета, започва голямото пазарене и предлагането на различни видове пропорционални пакети с магии.

Гледачка
Снимка: en.wikipedia.org

Ето какво с включва обикновено такъв пропорционален пакет с магии:

  1. Разваляне на магията.
  2. Създаване на защита, така че никой повече да неможе да я разбие.
  3. Бонус магия за унищожаване на човекът, който е направил магията.

Едно такова пакетче струва не  евтино разбира се и обикновено то е различно за всеки, защото докато сте говорили с врачката тя най-вероятно е направила оценка на финансовото Ви състояние и до колко сте готови да платите за „торбата с лъжите“.

Смърт

Най-вероятно вие ще си поръчате разваляне на магията, уплашени че смъртта е грабнала косата и се е устремила към вас. Ще имате усещането, че сам господ ви изпраща тази гледачка за да ви отърве от проблемите, но!

В момента на развалянето на магията почти към края на ритуала, ще се установи, че трябва да се направи нещо допълнително защото магьосницата, която ви е лепнала черната магия има силна защита. Тази защита в последствие многократно ще бъде пробивана – за отделно заплащане , но тя пак ще си я възстановява и така докато останете без една стотинка. Тогава, именно тогава идва момента, в който гледачката ще ви каже, че сте изчистили злото от себе си.

Ако  все пак искате да получите помощ от магове и ясновидци, които не претендират да са такива а просто са готови да помагат безвъзмездно елате на нашия форум за ясновидство, тук ще откриете добронамерени хора и истински гадатели готови да ви помогнат, а вие вече си решавате струва ли си да дарите пари или не.

35
Оставете коментар:

29 Comment threads
6 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Деяна

Здравейте изкам да знам имам ли магия? Пари несе завъртат при мен постоянно съм отчаяна и плача много пъти изкам да си сложа край на живота тъй като невиждам смисъл да живея имам дете и много съм объркана моля за отговор Благодаря ви предварително.

Странен Уфологов

Нямате никаква магия.

Стефи

Дали Калоян или Марсо ще ми станат гаджета поне единия

Пламенка Ненова

Мъжът ми дали ще се върне при мен ,защото сега има любовница .

Надежда

Имам нужда от помощ! Много обичам един мъж, без него не се чувствам цяла и жива. Искам да заживея с него, но все нещо не се получава

Радослава

Изведнъж всичко се преобърна работата ми спря започнаха и проблемите с съпруга ми